ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Твердый сыр Мезофильная закваска Молоко Пресс для сыра Ферменты для сыроделия Производство сычужного сыра Творог в домашних условиях Сыр из козьего молока Молочный сыр Сыродельница Форма для сыра с поршнем Форма для брынзы и сыра Все для сыроварения Рецепт домашнего сыра Сырные формы Сулугуни в домашних условиях Форма для мягких сыров Форми для сиру Козий сыр Формы для твердых сыров Натуральный сыр Формы для адыгейского сыра Твердый сыр Форми для сироваріння Натуральный сыр Брынза в домашних условиях Домашнее сыроделие закваски Сыроделие Пресс для сыра Сыроварня Пластиковые формы для сыра Формы для изготовления сыра Форма для брынзы Готовим сыр Форма для брынзы Форма для сыра с поршнем Закваска для сыра Изготовление сыра Закваска для сыра Пластиковые формы для сыра Принадлежности для сыроварения
81.90 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-781) Форма для сиру 2 кг Цегла
Ціна за одиницю: 81.90 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Для приготування будь-яких м'яких сирів і сирів з цвіллю
Форма "Цеглинка" виконана у вигляді усіченої піраміди з вертикальними отворами відведення сироватки. Відмінно формує м'які і напівтверді сири в оригінальну сирну голову типу "брикет".
Матеріал: харчовий РР
Довжина верх: 197 мм
Довжина низ: 165 мм
Ширина верх: 120 мм
Ширина низ: 95 мм
Висота: 110 мм
Вихід продукції: 1,6-2,3 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Зручна форма для приготування м`яких сирів, бринзи, адигейського.
Головна відмінність форми-наявність прорізних донизу отворів для більш ефективного відведення сироватки і швидкого виробництва сиру заданої консистенції. Головка сиру, приготованого в даній формі має однорідну структуру і красиву рифлену поверхню. Форма для сиру "Цеглинка" ідеальна для приготування домашньої бринзи: дозволяє отримати не тільки смачний сир, а й зручну головку сиру для подальшого нарізування і оформлення акуратних сирних тарілок.