ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для приготовления сыра ХОЗПРОМ Форма для российского сыра Формы для мягких сыров Формы для изготовления сыра в домашних условиях Купить формы для сыроделия Формы для сыра Форма для сыра российский Формы для сыра сулугуни Форми для сыра Форма для адыгейского сыра Сырные формы оптом Формы для сыра фета Формочки для сыра сулугуни Форму для брынзы Формы для сыра 300 Форма для сыра под пресс
69.30 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-156) Рікоттниця 2,0 кг
Ціна за одиницю: 69.30 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Універсальна форма для виробництва м'яких сирів і сиру. Конусная форма ідеально підходить для приготування традиційного сиру "Рікотта".
"Рікотта" за технологією виробництва відрізняється тим, що роблять її не з молока, а з молочної сироватки, яку отримують після виробництва твердих сирів.
Особливість форми: ефективна для отримання ніжних класичних італійських м'яких сирів.
Матеріал: харчовий полімер
Діаметр верхній: 200 мм
Діаметр нижній: 100 мм
Висота: 105 мм
Вихід продукції: 1,8-2,2 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма для сиру "Рікотта" ідеально підійде для отримання ніжних натуральних сирів. Для виробництва сиру "Рікотта" ця форма підходить найкраще завдяки наявності вираженого конуса і радіальних отворів для відтоку сироватки по всьому об`єму форми. Гарний зовнішній вигляд отриманого сиру забезпечує фігурний орнамент внутрішньої поверхні нашої форми.
Матеріал сирної форми - харчовий поліетилен низького тиску (ПНТ) не вступає в реакцію з молочною кислотою і продуктами життєдіяльності молочних бактерій. Форма залишається чистою і забезпечує не тільки красу головки сиру, але найвищу екологічність самого сирного виробництва зі справжнього молока.