ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для приготовления сыра ХОЗПРОМ в домашних условиях Форма для творога Формы для формирования сыра Формы для сыра Прес для сиру Закваска для мягкого сыра Формы для сыра Брынза в домашних условиях Форми для сиру Фермент для закваски молока Форма для сыра сыродельница Пресс для сыра и формы Сырные формы Заквасочка формы для сыра Сыр в домашних условиях Пластиковые формы для сыра
304.69 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-157) Форма д/твердих сирів 2 кг
Ціна за одиницю: 304.69 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



26 дренажних отворів
Матеріал: харчової РР
Діаметр: 220 мм
Висота: 83 мм
Вихід продукції: 1,8-2,5 кг
На дні і бічній поверхні форми є дренажні отвори для виведення сироватки.
Відпрессовка твердих сирів, нові смаки натуральних молочних продуктів з 100% молока реалізовано тисячами сироварів за допомогою форми для твердого сиру з поршнем. Компактна і до дрібниць продумана конструкція дозволяє отримати гарну голівку витриманого сиру вагою до 2,5 кг як на промислових потужностях, так і в домашніх умовах.
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма для виробництва всіх типів твердих і напівтвердих сирів з поршнем. Товщина стінки виробу становить 8 мм, що дозволяє використовувати форму для відпресовки сирів під значною вагою (розрахункова вага до 150 кг). Головка сиру, приготована за допомогою даної форми не тільки має щільну структуру, а й отримує гарний зовнішній вигляд завдяки сферичній поверхні дна форми і притиснутого поршня. Слід акцентувати увагу сироварів на щільне прилягання поршня до внутрішньої поверхні форми. Між поршнем і приймальною частиною форми відсутній значний зазор, що запобігає випиранню сирного зерна при значному навантаженні. Серпянка і будь-які вставки для цієї форми не потрібні!
Форма для приготування сиру з поршнем в даному виконанні - абсолютно новий виріб на ринку України, інноваційний за своїми характеристиками і універсальний в сфері застосування.
Компанія Хозпром продовжує брати участь в розвитку сироваріння України, розробляючи і впроваджуючи в життя комплексні проекти забезпечення простоти роботи професійних сироварів. З нашими формами ви не тільки отримуєте абсолютний результат, а й максимальну вигоду при мінімальних витратах сил і часу.