ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Козий сыр Сыр сулугуни Пресс для сыра Сделать козий сыр Сыроварение Форма для сыра Творог из козьего молока Сыроделие Закваска для сыра Купить формы для сыра Сычужный фермент для производства сыра Закваски и ферменты для сыра Форма для сыра с поршнем Сыроделие Форма для творога Сыроделие Форма для сыра с поршнем Сыр дома закваска Форма для приготовления твердого сыра Формы для сыров Формы для формирования сыра Форми для сироваріння Творог в домашних условиях Формы для мягких сыров Товары для сыроделия Закваски для мягких сыров Домашний сыр Сычужный сыр Формы для мягких сыров Изготовление сыра Домашний сыр Сулугуни в домашних условиях Как сделать сыр в домашних условиях Изготовление сыра своими руками
304.69 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-157) Форма д/твердих сирів 2 кг
Ціна за одиницю: 304.69 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



26 дренажних отворів
Матеріал: харчової РР
Діаметр: 220 мм
Висота: 83 мм
Вихід продукції: 1,8-2,5 кг
На дні і бічній поверхні форми є дренажні отвори для виведення сироватки.
Відпрессовка твердих сирів, нові смаки натуральних молочних продуктів з 100% молока реалізовано тисячами сироварів за допомогою форми для твердого сиру з поршнем. Компактна і до дрібниць продумана конструкція дозволяє отримати гарну голівку витриманого сиру вагою до 2,5 кг як на промислових потужностях, так і в домашніх умовах.
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма для виробництва всіх типів твердих і напівтвердих сирів з поршнем. Товщина стінки виробу становить 8 мм, що дозволяє використовувати форму для відпресовки сирів під значною вагою (розрахункова вага до 150 кг). Головка сиру, приготована за допомогою даної форми не тільки має щільну структуру, а й отримує гарний зовнішній вигляд завдяки сферичній поверхні дна форми і притиснутого поршня. Слід акцентувати увагу сироварів на щільне прилягання поршня до внутрішньої поверхні форми. Між поршнем і приймальною частиною форми відсутній значний зазор, що запобігає випиранню сирного зерна при значному навантаженні. Серпянка і будь-які вставки для цієї форми не потрібні!
Форма для приготування сиру з поршнем в даному виконанні - абсолютно новий виріб на ринку України, інноваційний за своїми характеристиками і універсальний в сфері застосування.
Компанія Хозпром продовжує брати участь в розвитку сироваріння України, розробляючи і впроваджуючи в життя комплексні проекти забезпечення простоти роботи професійних сироварів. З нашими формами ви не тільки отримуєте абсолютний результат, а й максимальну вигоду при мінімальних витратах сил і часу.