ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для сыра ХОЗПРОМ Закваски и ферменты для сыра купить Купить формы для сыра на олх Закваска для сыра Форма для сыра Закваска для сыра гауда Закваска для сыра харьков Закваска для сыра в израиле Форма для сыра 10 кг Форма для сыра адыгейского Форма для сыра нержавейка Формы для сыра в домашних условиях Закваска для сыра николаев Купить формы для сыра недорого Форма для сыра купить Закваска для сыра углич
20.02 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-177) Дренажн. килимок д/сиру
Ціна за одиницю: 20.02 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Матеріал: харчовий ПНТ
Розміри: 200 мм*200 мм
Товщина: 1,5 мм
Висота: 2,4 мм
Дренажний килимок призначений для обсушування сиру, аерації сирної головки, дозрівання сиру.
Дренажний килимок є незамінним помічником як для професійних сироварів, так і для початківців любителів натурального сироваріння. В якості підставки під форму, накриття форм з сирною масою для зручного перевертання сиру - ось деякі можливості застосування цього виробу. Сам процес приготування сиру включає кілька етапів. Кожен з них включає необхідність використання дренажного килимка.
Відпрессовка сирного зерна в формі, під яку підставлений дренажний килимок, проходить значно швидше і технологічно правильніше. В такому випадку виключена затримка сироватки і замокання нижній частині сирної головкі- досягається рівномірний розподіл щільності майбутнього сиру в прес масі.
Термін відправлення (днів): 1-3

Виражена конусність форми «Рікотта», наявність отворів різної товщини і глибини по всьому колу вироба, точний градус опускаючихся донизу меж кругових перемичок форми - це не прагнення ускладнити конструкцію, а завдання до досконалості дотримати технологію і процес народження ніжного італійського сиру - рікотта.
Представлена компанією Хозпром форма оптимально відокремлює рідину з сирного зерна, Швидко формує красиву голівку зі збереженням легкості і м`якої консистенції кулінарного шедевра - делікатесного сиру Рікотта.
З формами ТМ Хозпром мета отримання кулінарного шедевра є результатом простого і захоплюючого процесу - приготування смачного натурального продукту зі справжнього молока.