ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для приготовления сыра ХОЗПРОМ Формы для сыроварения Сырные формы Форма для творога Сделать козий сыр Сыроделие Изготовление сыра Сыр приготовление Готовим сыр Сыроделие в домашних условиях Сделать домашний сыр Козий сыр Форма для творога Сделать мягкий сыр Молочный сыр Набор для приготовления сыра Форма для брынзы Пресс для сыра Сыр сычужный Формы для сыра Прес для сиру Сычужный сыр
20.02 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-177) Дренажн. килимок д/сиру
Ціна за одиницю: 20.02 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Матеріал: харчовий ПНТ
Розміри: 200 мм*200 мм
Товщина: 1,5 мм
Висота: 2,4 мм
Дренажний килимок призначений для обсушування сиру, аерації сирної головки, дозрівання сиру.
Дренажний килимок є незамінним помічником як для професійних сироварів, так і для початківців любителів натурального сироваріння. В якості підставки під форму, накриття форм з сирною масою для зручного перевертання сиру - ось деякі можливості застосування цього виробу. Сам процес приготування сиру включає кілька етапів. Кожен з них включає необхідність використання дренажного килимка.
Відпрессовка сирного зерна в формі, під яку підставлений дренажний килимок, проходить значно швидше і технологічно правильніше. В такому випадку виключена затримка сироватки і замокання нижній частині сирної головкі- досягається рівномірний розподіл щільності майбутнього сиру в прес масі.
Термін відправлення (днів): 1-3

Виражена конусність форми «Рікотта», наявність отворів різної товщини і глибини по всьому колу вироба, точний градус опускаючихся донизу меж кругових перемичок форми - це не прагнення ускладнити конструкцію, а завдання до досконалості дотримати технологію і процес народження ніжного італійського сиру - рікотта.
Представлена компанією Хозпром форма оптимально відокремлює рідину з сирного зерна, Швидко формує красиву голівку зі збереженням легкості і м`якої консистенції кулінарного шедевра - делікатесного сиру Рікотта.
З формами ТМ Хозпром мета отримання кулінарного шедевра є результатом простого і захоплюючого процесу - приготування смачного натурального продукту зі справжнього молока.