ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Курица несушка купить Вирощування курчат в домашніх умовах Поилка для кур купить Корм для курчат старт Перье щипальная машина Бункерная кормушка для кроликов Купити стартовый корм для курчат Купить поилку для цыплят Премикс для цыплят Купить курей чернигов малиновского Фермер шоп Разведение кур для начинающих Драбина для курей Купить корм для кур несушек оптом Кормушка для кур автоматическая Як зробити кормушку для курей Кормушка для поросят Купить брудер для перепелов Сбалансированный корм для кур несушек Купить поилки для бройлеров Поілки для курей Купить поилки для цыплят Кормушки і поїлки для курчат Чем кормить перепелов чтоб неслись Кормушки для индюков Пол для бройлеров Вакуумные поилки для кур Кормушка для уличных котов Бест микс для бройлеров старт Купити курчат бройлерів Стандарт агро для бройлеров Автоматическая подача корма для кур Стимуляция яйценоскости кур Купить поилки для кур несушек
61.48 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-314) Вакуумна поїлка 1.5 л
Ціна за одиницю: 61.48 грн
Колір: красный
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Об'єм бункера: 1,5 л
Діаметр: 210 мм
Висота: 140 мм
Вакуумна поїлка для домашньої птиці на 1,5 л ідеально підійде для напування пташенят та дорослої птиці, що міститься в клітках. Поїлка має ручку для перенесення і можливості підвішування. Зручність використання компактної вакуумної поїлки для домашніх птахів визначає її популярність при вирощуванні поголів'я курчат в брудерах і обмежених висотою приміщеннях. Вакуумна поїлка на 1,5 літра стане незамінною при напуванні курей, качок, гусей, індиків у відкритих вольєрах при невеликій кількості домашньої птиці. Прозорий бункер поїлки дозволяє оцінити кількість води, що залишилася в поїлки і показує ступінь забруднення колби.
Конструкція вакуумних напувалок дозволяє автоматично подавати воду до певного рівня, завдяки різниці атмосферного тиску всередині і зовні поїлки.
Термін відправлення (днів): 1-3

З цим товаром також купують: