ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Поилки для кур Комбікорм кремікс Купить перепелов несушек Купить старт для бройлеров Купить цыплят бройлеров с птицефабрики Старт для цыплят Байкокс для бройлеров Поилка для уток Пропойка цыплят бройлеров Купить цыплят с птицефабрики Кормушка для гусей Купить комбикорм для бройлеров оптом Идеи для курятника Курятник для курей Комбикорм для бройлера Собівартість вирощування бройлерів Комбикорм для бройлеров цена Кормушки для кроликов Конус для резки бройлеров Комбікорм для перепелів Купить сетку для перепелов Бункер кормушка для кур Клетки для бройлеров купить Несушка для курей Поїлка для птиці Вирощування бройлерів в домашніх умовах Кормушки для птахів Кормушка для птиц из бревна Кури несучки Підстилка для бройлерів Добавки курам несушкам Клетки для кур Вакуумная поилка для кур Купить комбікорм для бройлерів оптом Кормушка для курей из пластиковых труб Купить поилки для цыплят Як зробити кормушку для курчат
61.48 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-314) Вакуумна поїлка 1.5 л
Ціна за одиницю: 61.48 грн
Колір: красный
Кількість:
грн



Об'єм бункера: 1,5 л
Діаметр: 210 мм
Висота: 140 мм
Вакуумна поїлка для домашньої птиці на 1,5 л ідеально підійде для напування пташенят та дорослої птиці, що міститься в клітках. Поїлка має ручку для перенесення і можливості підвішування. Зручність використання компактної вакуумної поїлки для домашніх птахів визначає її популярність при вирощуванні поголів'я курчат в брудерах і обмежених висотою приміщеннях. Вакуумна поїлка на 1,5 літра стане незамінною при напуванні курей, качок, гусей, індиків у відкритих вольєрах при невеликій кількості домашньої птиці. Прозорий бункер поїлки дозволяє оцінити кількість води, що залишилася в поїлки і показує ступінь забруднення колби.
Конструкція вакуумних напувалок дозволяє автоматично подавати воду до певного рівня, завдяки різниці атмосферного тиску всередині і зовні поїлки.
Термін відправлення (днів): 1-3

З цим товаром також купують: