ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Корм курам Кобб 500 выращивание Выращивание цыплят бройлеров Брудер для цыплят Купить бункерную кормушку для кур Комбикорм для индюков Розведення курей в домашніх умовах Сірка для курей Курятник на 150 кур несушек Купити циплят бройлерів Ящики для курчат Кормушка для птиц Купить курей в потоках Корм для курей бройлерів Добавки для курей Купити курей несучок луцьк Подрощенный цыпленок Кормушка непросыпайка для кур Купить стартовый комбикорм для цыплят Купить кормушки поилки для цыплят Кормушка непросыпайка для кур Купити домашніх курей львівська область Поилки для птиц Кормушки для курей Чем кормить бройлеров в 2 месяца Бункерная кормушка для перепелов Выращивание перепелов Брудер для перепелов купить Поилка для кур Бункерная кормушка для бройлеров Сбалансированный корм для кур несушек Годівниця для курей Купить курей несушек харьков Комбікорм для курчат Чашечные поилки для перепелов Чем кормить кур несушек
61.48 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-314) Вакуумна поїлка 1.5 л
Ціна за одиницю: 61.48 грн
Колір: красный
Кількість:
грн



Об'єм бункера: 1,5 л
Діаметр: 210 мм
Висота: 140 мм
Вакуумна поїлка для домашньої птиці на 1,5 л ідеально підійде для напування пташенят та дорослої птиці, що міститься в клітках. Поїлка має ручку для перенесення і можливості підвішування. Зручність використання компактної вакуумної поїлки для домашніх птахів визначає її популярність при вирощуванні поголів'я курчат в брудерах і обмежених висотою приміщеннях. Вакуумна поїлка на 1,5 літра стане незамінною при напуванні курей, качок, гусей, індиків у відкритих вольєрах при невеликій кількості домашньої птиці. Прозорий бункер поїлки дозволяє оцінити кількість води, що залишилася в поїлки і показує ступінь забруднення колби.
Конструкція вакуумних напувалок дозволяє автоматично подавати воду до певного рівня, завдяки різниці атмосферного тиску всередині і зовні поїлки.
Термін відправлення (днів): 1-3

З цим товаром також купують: