ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для сыра ХОЗПРОМ Сыр в домашних условиях Приготовление сыра Пресс для изготовления сыра Форма для сыра с поршнем Емкость для приготовления сыра Фермент для сыра Формы для сыроварения Сделать козий сыр Форма для творога Как сделать сыр в домашних условиях Сыроделие Домашний молочный сыр Сыр из козьего молока Пресс для сыра Сулугуни в домашних условиях Закваска для сыра Козий сыр Сыроварня
89.76 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-097) Форма д/твердих сирів 1 кг
Ціна за одиницю: 89.76 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Матеріал: харчовий РР
Діаметр: 150 мм
Висота: 65 мм
Вихід продукції: 0,5-1,3 кг
Відпрессовка твердих сирів, нові смаки натуральних молочних продуктів з 100% молока реалізовано тисячами сироварів за допомогою форми для твердого сиру з поршнем. Компактна і до дрібниць продумана конструкція дозволяє отримати гарну голівку витриманого сиру вагою до 1,3 кг як на промислових потужностях, так і в домашніх умовах.
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма з поршнем використовується для швидкості відпрессовкі сирного зерна, отримання напівтвердого і твердого сиру. Конструкція форми передбачає використання навантаження на поршень для формування сирної головки і відтоку сироватки.
Простота виготовлення сиру за допомогою даної форми в домашніх умовах визначила популярність вироби в фермерських та домашніх господарствах. Універсальність форми з поршнем дозволила розглядати її як необхідний аксесуар в роботі сироварів.
Отримати смачний сир красивої структури і рівномірної щільності дійсно просто з формою для твердого сиру ХозпромТМ.