ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для сыра ХОЗПРОМ Натуральный сыр Домашний молочный сыр Закваски и ферменты для сыра Сыр сычужный Форма для прессования сыров Форма для сыра из молока Форми для сиру Домашний сыр Формы для адыгейского сыра Форма для сыра с поршнем Сделать домашний сыр Сыроварня Производство сычужного сыра Рецепт сыра Сделать твердый сыр Брынза в домашних условиях Домашний творог приготовление Пресс для сыра
43.33 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-147) Форма для творога
Ціна за одиницю: 43.33 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Для виготовлення сиру і віджимання сироватки
Матеріал: харчовий РР
Діаметр верхній: 240 мм
Діаметр нижній: 150 мм
Висота: 75 мм
Вихід продукції: 1,5-2,5 кг
Сучасний сирний віджим, зручний і правильної форми допомагає швидко відокремити сирне зерно від сироватки, виключає втрати сирної маси, формує гарний пласт домашнього сиру
Термін відправлення (днів): 1-3

Форму для приготування домашнього творога дуже часто називають сирним ситом або сирним віджиманням. Безумовно, грунтуючись на досягненні головної мети-отримання сиру методом відділення сироватки, можна назвати цей виріб і «цідилкою». Але, ми як виробник, все-таки називаємо цей продукт-формою для отримання сиру.
Справа в тому, що особливості цього вироби відрізняють його від усіх можливих кустарних пристосувань. Сітчаста структура форми для сиру являє собою різні по довжині, формі і ширині отвори. Кругові, радіальні, прямокутні-вони розташовані в чітко задуманому конструкторами порядку для максимально швидкого відводу рідини з сирної маси. При цьому навіть дуже м`який ніжний сирок ніколи під власним вагою не провалюється в отвори форми.
На перший погляд просте пристосування для віджиму сиру, насправді, являє собою досить складний виріб, геометрично закінчене в своїй головній перевазі. Зручність і простота роботи з формою для виробництва сиру-ідеально виконана задача виробничників компанії Хозпром.