ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для сыра Форма для сыра Домашний молочный сыр Сделать твердый сыр Формы для сыра Форма для сыра из молока Емкость для приготовления сыра Формы для адыгейского сыра Купить формы для сыра Форма для сыра с поршнем Закваска для приготовления сыра Формы для мягких сыров Домашний сыр Пресс для изготовления сыра Мезофильная закваска Набор для приготовления сыра Пресс для сыра Сыроделие наборы Производство сычужного сыра Форма для творога Сыр из козьего молока Форма для производства сыра Форми для сироваріння Принадлежности для сыроварения Форма для брынзы Форма для сыра с поршнем Изготовление сыра дома Адыгейский сыр Закваски сыроделие Сделать домашний сыр Сырные формы Форма для брынзы Форми для твердих сирів Сыроделие Формы для адыгейского сыра Купить формы для сыра Козий сыр Мягкий сыр
57.11 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-152) Піддон харчовий
Ціна за одиницю: 57.11 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Піддон для збору сироватки
Матеріал: харчовий РР
Висота: 66 мм
Довжина: 350 мм
Ширина: 150 мм
Термін відправлення (днів): 1-3

У процесі приготування сиру виходить побічний продукт виробництва - сироватка. Продукт «залишковий», але не даремний. Той, хто знає про корисні властивості цього «еліксиру здоров'я», про його користь і благотворний вплив на організм людини, із задоволенням використовує сироватку в своєму меню. Компанія Хозпром виробляє піддон для збору сироватки, виконаний з харчового пластику, який не вступає в реакцію з молочною кислотою, який зберігає корисність і смакові якості живого продукту.
Зручно використовувати піддон при приготуванні м'яких сирів в формах ХозпромТМ. Форми ставляться на щільну верхню (знімну) частину конструкції, і сироватка, що отримується при виготовленні сиру, безперешкодно стікає в приймальну ємність піддону через отвори кришки. Піддон складається з двох знімних частин, тому при необхідності він легко і швидко миється. Доступність і функціональність продуктів ХозпромТМ розширюють можливості і поліпшують якість будь-якого процесу.