ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для сыра ХОЗПРОМ Закваска для сыра харьков Закваска для сыра моцарелла Форма для адыгейского сыра купить Закваски для сиру з козячого молока Пресс форма для сыра своими руками Японская закваска для сыра Закваска для сыра русский фермер купить Закваска для сыра в запорожье Форма для сыра с прессом Закваска для сыра качокавалло Закваска для сыра азиаго Формы для сыра Формы для сыра в украине
32.24 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-125) Форма для сиру 0,25 кг
Ціна за одиницю: 32.24 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Форма для сиру Камамбер
Професійна форма для отримання всіх типів м'яких сирів. Ідеальні параметри для приготування "Камамбер" і сирів з цвіллю. Скошені донизу отвори в формі запобігають залипання головки при перевертанні і прискорюють відбір сироватки.
Матеріал: харчовий ПНТ (поліетилен низького тиску)
Діаметр верхній: 95 мм
Діаметр нижній: 80 мм
Висота з ніжками: 75 мм
Вихід продукції: 0,20-0,35 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Гастрономічний тур по вишуканим світовим делікатесам - що може бути цікавіше і що подарує насолоду справжньому гурману і цінителю смакових феєрій? Не продаються в магазинах справжні сири з 100% молока, зроблені сумлінними сироварнями Франції, Італії, Голландії? Не біда. Чи не складно в Україні зробити кулінарний сирний шедевр не тільки по знаменитим технологій всесвітньо визнаних майстрів-сироварів, але з душею і талантом привнести нові смаки в палітру сирного розмаїття. Форма для сиру служить для приготування живого сиру з невеликої кількості молока. Отриманий сир в цій формі формується в красиву компактну головку вагою 200-300 грам, і саме це дає можливість невеликою кількістю молока в різних формах приготувати сир з різними смаками в одноразовому процесі ферментації.
Вершкові, ропні, сири з пліснявою - феєрверк смаків в невеликих голівках сиру - гастрономічний результат творчості володарів професійних формах для сиру на 250 мл.
Максимальна лінійка смаків при мінімальній кількості молока - вищий результат застосування якісних форм для сиру ТМ Хозпром.