ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для сыра ХОЗПРОМ hozprom.com Изготовление сыра своими руками Пластиковые формы для сыра Формы для сыра Сделать козий сыр Пластиковые формы для сыра Принадлежности для сыроварения Творог в домашних условиях Принадлежности для сыроварения Твердый сыр Пресс для сыра Форма для прессования сыров Сыр сулугуни Готовим сыр Инвентарь для приготовления сыра Формы для сыра Сыроварня Сырные формы
89.76 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-097) Форма д/твердих сирів 1 кг
Ціна за одиницю: 89.76 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Матеріал: харчовий РР
Діаметр: 150 мм
Висота: 65 мм
Вихід продукції: 0,5-1,3 кг
Відпрессовка твердих сирів, нові смаки натуральних молочних продуктів з 100% молока реалізовано тисячами сироварів за допомогою форми для твердого сиру з поршнем. Компактна і до дрібниць продумана конструкція дозволяє отримати гарну голівку витриманого сиру вагою до 1,3 кг як на промислових потужностях, так і в домашніх умовах.
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма з поршнем використовується для швидкості відпрессовкі сирного зерна, отримання напівтвердого і твердого сиру. Конструкція форми передбачає використання навантаження на поршень для формування сирної головки і відтоку сироватки.
Простота виготовлення сиру за допомогою даної форми в домашніх умовах визначила популярність вироби в фермерських та домашніх господарствах. Універсальність форми з поршнем дозволила розглядати її як необхідний аксесуар в роботі сироварів.
Отримати смачний сир красивої структури і рівномірної щільності дійсно просто з формою для твердого сиру ХозпромТМ.