ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для изготовления сыра ХОЗПРОМ Форма для сыра в виде шара Форма для сыра до 1 кг с крышкой-поршнем Форма для твердого сыра Формы для сыра Форма для изготовления сыра Формы для сыра украина Форма для сыра прямоугольная Форма для сыра адыгейского Форма для сыра с прессом Формы для изготовления сыра в домашних условиях Форма для сыра купить Форма для сыра купить киев Формы для сыроварения
52.92 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-154) Рікоттниця 1,7 кг
Ціна за одиницю: 52.92 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Універсальна форма для виробництва м'яких сирів. Конусна форма ідеально підходить для приготування традиційного сиру "Рікотта".
"Рікотта" за технологією виробництва відрізняється тим, що роблять її не з молока, а з молочної сироватки, яку отримують після виробництва твердих сирів.
Особливість форми: ефективна для отримання ніжних класичних італійських м'яких сирів.
Матеріал: харчовий полімер
Діаметр верхній: 190 мм
Діаметр нижній: 95 мм
Висота: 95 мм
Вихід продукції: 1,5-2,0 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Виражена конусність форми «Рікотта», наявність отворів різної товщини і глибини по всьому колу вироба, точний градус опускаючихся донизу граней кругових перемичок форми - це не прагнення ускладнити конструкцію, а завдання до досконалості дотримати технологію і процес народження ніжного італійського сиру - рікотта.
Представлена компанією Хозпром форма оптимально відокремлює рідина з сирного зерна, швидко формує красиву голівку зі збереженням легкості і м'якої консистенції кулінарного шедевра - делікатесного сиру Рікотта.
з формами ТМ Хозпром мета отримання кулінарного шедевра є результатом простого і захоплюючого процесу - приготування смачного натурального продукту зі справжнього молока.