ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для приготовления сыра ХОЗПРОМ Закваска для сыра Форма для мягких сыров Фермент для сыра Заквасочка формы для сыра Закваски и ферменты для сыра Формы для сыра Сыроделие Закваски и ферменты для сыра Творог из козьего молока Сыроделие Форми для сироваріння Брынза Молочный сыр Изготовление сыра своими руками Сыр сычужный Домашний сыр Формы для адыгейского сыра Брынза в домашних условиях
69.30 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-156) Рікоттниця 2,0 кг
Ціна за одиницю: 69.30 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Універсальна форма для виробництва м'яких сирів і сиру. Конусная форма ідеально підходить для приготування традиційного сиру "Рікотта".
"Рікотта" за технологією виробництва відрізняється тим, що роблять її не з молока, а з молочної сироватки, яку отримують після виробництва твердих сирів.
Особливість форми: ефективна для отримання ніжних класичних італійських м'яких сирів.
Матеріал: харчовий полімер
Діаметр верхній: 200 мм
Діаметр нижній: 100 мм
Висота: 105 мм
Вихід продукції: 1,8-2,2 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма для сиру "Рікотта" ідеально підійде для отримання ніжних натуральних сирів. Для виробництва сиру "Рікотта" ця форма підходить найкраще завдяки наявності вираженого конуса і радіальних отворів для відтоку сироватки по всьому об`єму форми. Гарний зовнішній вигляд отриманого сиру забезпечує фігурний орнамент внутрішньої поверхні нашої форми.
Матеріал сирної форми - харчовий поліетилен низького тиску (ПНТ) не вступає в реакцію з молочною кислотою і продуктами життєдіяльності молочних бактерій. Форма залишається чистою і забезпечує не тільки красу головки сиру, але найвищу екологічність самого сирного виробництва зі справжнього молока.