ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для мягких сыров Домашний молочный сыр Форма для творога Изготовление сыра своими руками Приготовление сыра сулугуни Домашнее сыроделие закваски Кухонные принадлежности Инвентарь для приготовления сыра Форма для творога Домашний творог приготовление Производство сычужного сыра Козий сыр Козий сыр Формы для изготовления сыра Кухонная посуда Пластиковые формы для сыра Пресс для сыра Сыроделие наборы Сычужный сыр Сычужный сыр Рецепт домашнего сыра Сыроделие Натуральный сыр Заквасочка формы для сыра Домашний молочный сыр Формы для адыгейского сыра Закваски формы для сыра Форми для сиру Формы для адыгейского сыра Сделать твердый сыр Закваски для сыра Форми для твердих сирів Брынза в домашних условиях Кухонная утварь Натуральный сыр Формы для формирования сыра Пресс для сыра Форма для мягких сыров
89.76 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-097) Форма д/твердих сирів 1 кг
Ціна за одиницю: 89.76 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Матеріал: харчовий РР
Діаметр: 150 мм
Висота: 65 мм
Вихід продукції: 0,5-1,3 кг
Відпрессовка твердих сирів, нові смаки натуральних молочних продуктів з 100% молока реалізовано тисячами сироварів за допомогою форми для твердого сиру з поршнем. Компактна і до дрібниць продумана конструкція дозволяє отримати гарну голівку витриманого сиру вагою до 1,3 кг як на промислових потужностях, так і в домашніх умовах.
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма з поршнем використовується для швидкості відпрессовкі сирного зерна, отримання напівтвердого і твердого сиру. Конструкція форми передбачає використання навантаження на поршень для формування сирної головки і відтоку сироватки.
Простота виготовлення сиру за допомогою даної форми в домашніх умовах визначила популярність вироби в фермерських та домашніх господарствах. Універсальність форми з поршнем дозволила розглядати її як необхідний аксесуар в роботі сироварів.
Отримати смачний сир красивої структури і рівномірної щільності дійсно просто з формою для твердого сиру ХозпромТМ.